Sponsoring

Sponsors

Doel

Het INTELEC95 Symposium heeft als doel een energieplatform te bieden voor de wetenschap, industrie en gebruikers, die o.a. actief betrokken zijn in de Telecom en Datacommunicatie branche. Dit symposium wil een waardevolle bijdrage leveren aan de instandhouding en ontwikkeling van het energiewerkveld en het innovatief vermogen stimuleren binnen dit platvorm door middel van onderlinge kennisdeling en ontwikkeling.

Focus

De focus van het achtste Energysymposium 2021 is gericht op de continuïteit van de energievoorziening voor de telecommunicatie- en de informatie­technologie, met speciale aandacht voor de onderwerpen:

  • Opslag van energie (batterijen om de continuïteit van energiesystemen te borgen),
  • Opwekking van energie (o.a. brandstofcellen, wind- en zonne-energie),
  • Energieconversie (zoals DC-DC en DC-AC converters),
  • Distributie van gelijkspanning op een hoger niveau dan de gebruikelijke 48 Volt in de huidige energievoorzieningarchitecturen,
  • Duurzaamheid / Groene Energie.

Het symposium is vooral van belang voor bedrijven en instituten die zich bezighouden met onderzoek, ontwikkeling, installatie, beheer en onderhoud van energievoorziening­systemen van en voor het genoemde werkveld. De voorgaande symposia werden goed bezocht door de doelgroep en vooral door vertegenwoordigers van gebruikers en uit de industrie.

Uw Bedrijf Profileren

Er zijn twee mogelijkheden of een combinatie daarvan, waarmee uw bedrijf zich op het symposium kan profileren: door het symposium te sponsoren en/of door tegen een vergoeding een bedrijfspresentatie te geven.

Sponseren

De mogelijkheden om het symposium te sponsoren een staan vermeld in het document Sponsoring INTELEC95 Symposium 2021. U kunt dit document downloaden door hieronder op de link te klikken.

Sponsoring INTELEC95 Symposium 2021

Sponsoring van het diner of lunch- en koffiepauzes zijn ook enkele mogelijkheden. Andere vormen van sponsoring zijn bespreekbaar.

Hoe eerder u zich inschrijft voor de sponsoring, hoe eerder uw bedrijfslogo wordt opgenomen in de publicaties van dit symposium (nieuwsbrieven, website).
Een plattegrond van de expositieruimte vindt u op de pagina Locatie.

Bedrijven die ons eerder hebben gesponsored

Expositie

Onze sponsors zullen het technische programma ondersteunen met een industriële expositie die de laatste ontwikkelingen op het gebied van energieopslag, energieomzetters en het ontwerp van infrastructuurintegratie laat zien. Industriële sectoren die geconfronteerd worden met de uitdagingen van het ontwerpen en in bedrijf houden van hoogwaardige ICT en andere energietechnische infrastructuren, zullen hier een rijke en nuttige bron van technische kennis en productinformatie vinden. Het is tevens een goede gelegenheid om met technische vertegenwoordigers van diverse bedrijven te discussiëren.

Informatie

Voor meer informatie of vragen over het sponsoren en/of het geven van een bedrijfspresentatie, kunt u contact opnemen via info@intelec95.org.

Stichting INTELEC95

Kerkstraat 3
2851 BT Haastrecht
E-mail: info@intelec95.org
Telefoon: 06 5774 9803

Bankrekening: 828 9894 51
IBAN: NL18 RBRB 0828 9894 51
BIC: RBRBNL21
KvK: 41156489
BTW: NL801960125B01