INTELEC95 Symposium 2020
Programma

De dag wordt na de opening, begonnen met een plenaire sessie in het Jungle Paviljoen van Ouwehands Dierenpark.
Na de lunch wordt het programma gesplitst in twee parallelle sessies A en B.
Details over het programma volgen binnenkort.

De dag van het symposium wordt afgesloten met een netwerkborrel en een dinner in dezelfde locatie.

Masterclass

Nieuw op dit symposium is een plenaire en interactieve Masterclass die zonder extra kosten toegankelijk is voor alle deelnemers.
Vrijwel iedere deelnemer aan ons symposium heeft wel iets met gelijkspanning te maken. Industrie, wetenschap en politiek investeren nu veel in gelijkstroom naast de ons vertrouwde wissel- en draaistroomsystemen.
Al eerder hebben specialisten hun kennis en voorspellingen gepresenteerd op ons symposium. Mede op aandringen van deelnemers aan onze symposia hebben wij daarom besloten om een masterclass DC systemen op te zetten en te laten presenteren door gerenommeerde docenten op dit terrein.
Deze interactieve masterclass is voor iedereen toegankelijk ongeacht zijn vooropleiding en ervaring en zal voor iedereen wat te bieden hebben. Het is een uitstekende gelegenheid om uw kennis op het gebied van DC systemen te trainen en op een nieuw niveau te brengen.
Deze masterclass wordt aan het einde van de middag gehouden. Inschrijving is niet noodzakelijk. Er zijn ook geen extra kosten verbonden aan de deelname. De gedetailleerde inhoud zal later op deze website bekend worden gemaakt.

Dagindeling

Copyright © INTELEC95 - All rights reserved